Restaurace

Vaříme vždy z regionálních, čerstvých surovin bez přídavku jakýchkoliv chemických konzervantů a dochucovadel. Menu je složeno z pokrmů přizpůsobených danému ročnímu období.

Aktuálně nabízíme týdenní a víkendové menu, které měníme podle dostupnosti surovin.

Přidali jsme nabídku steaků, které se podávají každý den od 15 do 20 hodin.

Menu

Něco k pivu

Vařená domácí klobása s čerstvým křenem, hořčicí a chlebem 66 Kč
1 ks na talířku  
   
Škvarkové sádlo podávané s červenou cibulkou, drceným česnekem a chlebem 56 Kč
velká dobrota  
   
Pikantní utopenec s kysaným zelím, papričkou a chlebem 56 Kč
ostrá záležitost  
   
Drcené tvarůžky naložené v pikantním nálevu podávané na chlebu s máslem a chilli papričkou 56 Kč
pivní pes  
   
Zelené olivy s papričkou 36 Kč
plná miska  
   
Slovenské korbáčky 27 Kč
3 kousky  
   

Polévky

Dlouze tažený krůtí nebo hovězí vývar 52 Kč
maso, zelenina, domácí nudle  
   
Silná česnečka 52 Kč
vejce, šunka, sýr, opečený chléb  
   
Teplá rajčatová polévka s kousky čerstvých rajčat a krutony 48 Kč
zjemněná zakysanou smetánkou  
   

Hlavní chod

Hovězí guláš podávaný s červenou cibulkou, čerstvým křenem a houskovým knedlíkem 126 Kč
pravý z Dolní Boudy  
   
Roast beef na pečených bramborech s rozmarýnem podávaný s dipem 198 Kč
maso studené, brambory teplé  
   
Uzená vepřová žebra dotažená na páře podávaná s grilovanou zeleninou, dipy a chlebem 166 Kč
nic víc, nic míň  
   
Grilovaný čerstvý kozí sýr na salátku, bagetka 166 Kč
salátek z polníčku, červené řepy a jablka  
   

Zákusek

Štrůdl s vanilkovou zmrzlinou a domácí šlehačkou 49 Kč
ke kafíčku  
   
Zmrzlina Haagen Dazs kopeček / 25 Kč
vanilka, jahoda, belgická čokoláda, slaný karamel  
   
Honzovy buchty 1 ks / 26 Kč
tvaroh nebo povidla  
   

alergeny Vám sdělí obsluha restaurace