Vaříme vždy z regionálních, čerstvých surovin bez přídavku jakýchkoliv chemických konzervantů a dochucovadel. Menu je složeno z pokrmů přizpůsobených danému ročnímu období.
Aktuálně nabízíme týdenní a víkendové menu, které měníme podle dostupnosti surovin.
Přidali jsme nabídku steaků, které se podávají každý den od 15 do 20 hodin.
Vařená domácí klobása s čerstvým křenem, hořčicí a chlebem | 66 Kč |
1 ks na talířku | |
Škvarkové sádlo podávané s červenou cibulkou, drceným česnekem a chlebem | 56 Kč |
velká dobrota | |
Pikantní utopenec s kysaným zelím, papričkou a chlebem | 56 Kč |
ostrá záležitost | |
Drcené tvarůžky naložené v pikantním nálevu podávané na chlebu s máslem a chilli papričkou | 56 Kč |
pivní pes | |
Zelené olivy s papričkou | 36 Kč |
plná miska | |
Slovenské korbáčky | 27 Kč |
3 kousky | |
Dlouze tažený krůtí nebo hovězí vývar | 52 Kč |
maso, zelenina, domácí nudle | |
Silná česnečka | 52 Kč |
vejce, šunka, sýr, opečený chléb | |
Teplá rajčatová polévka s kousky čerstvých rajčat a krutony | 48 Kč |
zjemněná zakysanou smetánkou | |
Hovězí guláš podávaný s červenou cibulkou, čerstvým křenem a houskovým knedlíkem | 126 Kč |
pravý z Dolní Boudy | |
Roast beef na pečených bramborech s rozmarýnem podávaný s dipem | 198 Kč |
maso studené, brambory teplé | |
Uzená vepřová žebra dotažená na páře podávaná s grilovanou zeleninou, dipy a chlebem | 166 Kč |
nic víc, nic míň | |
Grilovaný čerstvý kozí sýr na salátku, bagetka | 166 Kč |
salátek z polníčku, červené řepy a jablka | |
Štrůdl s vanilkovou zmrzlinou a domácí šlehačkou | 49 Kč |
ke kafíčku | |
Zmrzlina Haagen Dazs | kopeček / 25 Kč |
vanilka, jahoda, belgická čokoláda, slaný karamel | |
Honzovy buchty | 1 ks / 26 Kč |
tvaroh nebo povidla | |
alergeny Vám sdělí obsluha restaurace